TA DET LUGNT

Vi kan det här!

Varför oss?

Varför göra det komplicerat? Vi är ganska säkra på att du gått in på hemsidor till andra översättningsbyråer där du inte helt vet vart du ska börja läsa. Vi gör det istället enkelt. Låt oss ta hand om de komplicerade systemen bakom själva översättningsprocessen. Med vårt nätverk av erfarna och handplockade översättare och korrekturläsare, ger vi snabba och exakta resultat till konkurrenskraftiga priser.

Vi står starkt bland de stora internationella aktörerna och oavsett vilka era språkkombinationer är så använder vi professionella översättare som översätter till sitt modersmål. Genom att analysera och identifiera företagets terminologi och varumärke, branschspecifika termer eller förbjudna termer definierar vi reglerna för hur dessa ska hanteras under översättningen. Detta säkerställer enhetlighet och kvalitet i själva texten och i översättningar på vägen.

Bättre för dig

När vi arbetade med översättningar i ett stort globalt företag märkte vi ett problem: samma text översattes om och om igen. Det är därför vi implementerade ett översättningsminne (Translation Memory) för att säkerställa att du som kund inte betalar för samma mening två gånger. Vi kombinerar den senaste tekniken för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder samtidigt som vi tillhandahåller verktyg och termer (Term Base) för våra översättare som säkerställer effektivitet. Översättningar, lokaliseringar eller korrekturläsning behöver inte vara komplicerat, tidskrävande eller kosta dig en förmögenhet.

Vi är experterna

Vi vill att både anställda och företag ska fokusera på sin expertis, medan vi fokuserar på språket. Vi vet att ingenting kommunicerar bättre än en bra text, för en perfekt bild, en bra produkt eller en felfri design betyder ingenting om en text är full av fel eller har ett budskap som inte når fram. Vi vill sticka ut bland branschledarna, vara innovativa och tänka mer kreativt utanför lådan jämfört med en vanlig översättningsbyrå. Så enkelt som det låter, låt oss göra stavningen lätt medan du fokuserar på vad du gör!

SPRÅK

Vi kan ordna översättare till alla tänkbara språk och som endast översätter till sitt eget modersmål. Har vi inte en passande översättare så tar vi oss ann uppgiften att hitta den perfekta matchningen för just er, det lovar vi! 

KVALITET

Den höga kvaliteten i våra texter är alpha och omega. We believe that, as a customer, you are entitled to the absolute best, and it is important that the text is reviewed and free of errors. We ensure the best solution for you and your project. We work hard to live up to your expectations and our competency requirements will reflect on the quality which we deliver to you.

PRIS

Idag översätter många företag samma text om och om igen. Låt oss ändra detta! Översättningar, lokaliseringar eller korrekturläsning behöver inte kosta dig en förmögenhet. Med de bästa prestandanivåerna och med ett optimerat arbetsflöde kan vi ge snabba och exakta resultat till mycket konkurrenskraftiga priser.

FLEXIBILITET

Vi gör alltid vårt bästa och vi gör vad vi kan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Vi är flexibla och vi kommer att flytta berg för att uppfylla dina deadline krav! Leveranstid beror naturligtvis på mängden text, men för oss är ingenting omöjligt.

SEKRETESS

Alla våra översättare har undertecknat ett sekretesspolicy. Vi vet att vissa av texterna vi arbetar med är konfidentiella och vi kommer att se till att det förblir så. Vi använder ett system med krypterad filöverföring och förhindrar obehörig nedladdning under översättning.

LEVERANS

Naturligtvis vill vi ha dina projekt med en rimlig tidsfrist, men vi vet att detta inte alltid är fallet. Brådskande uppgifter och projekt är en del av arbetslivet. Därför erbjuder vi också brådskande tjänster där du prioriteras framför våra andra projekt.